Kategorie receptů
Jánošíkův oštěpek s bagetou a směsí
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
Připravíme si směs: Fazolky červené smícháme s kukuřicí, kečupem a protlakem. Dle potřeby přidáme cukr a koření. Nakrájíme bagetu asi na 1cm široké plátky, které pomažeme máslem. Na bagetu pak postupně poklademe rukolu, směs a opečený oštěpek.
Vytisknout recept (PDF)Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
90 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
12 g
Dětská sladká kukuřice 370 ml. Prostě skvělé!
40 g
Cukr krystal
3 g
Bageta cereální 110 g
114 g
Garam masala 25 g
2 g
Rukola praná
60 g
Oštěpek 160 g
135 g
BIO Ketchup 530 g
10 g