Kategorie receptů
Hovězí s křenovým přelivem
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
6 g
Doba přípravy
60 minut
Postup přípravy
Hovězí maso naklepeme, osolíme a opečeme z obou stran na oleji. Maso vyndáme a na zbylém oleji osmahneme cibuli, maso vložíme zpět, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Když je maso měkké, vyndáme ho, šťávu zahustíme moukou, přilijeme vodu, promícháme a povaříme. Maso dáme na talíř, potřeme hořčicí, posypeme nastrouhaným křenem a přelijeme šťávou. Podáváme s vařeným bramborem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Jedlá sůl
2 g
Křen
20 g
Hořčice plnotučná 450 g tuba
10 g
Hovězí maso-zadní
150 g
Olej slunečnicový
8 g