Kategorie receptů
Kuře v jogurtové omáčce
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
40 minut
Postup přípravy
Kousky kuřecího masa opečeme na rozpáleném oleji, přídáme plátky česneku, nakrájenou cibuli a koření. Osolíme, podlijeme hovězím vývarem a podusíme. Když je maso poloměkké, přidáme kečup. Vaříme a před dokončením přidáme bílý jogurt a necháme vše přejít varem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Česnek
20 g
Jedlá sůl
2 g
Kmín celý
2 g
Kuřecí maso
240 g
Hovězí bujón
20 g
Zázvor mletý 20 g
2 g
Kari 25 g
8 g
Jihočeský Nature laktóza 0,01% jogurt 150 g
150 g
Olej slunečnicový
15 g
BIO Ketchup 530 g
40 g