Kategorie receptů
Indické filé
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
11 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Utřeme česnek se zázvorem a vmícháme do osmažené cibulky. Přidáme spařená, oloupaná nakrájená rajčata, dále muškátový květ a nať z petžele. Vše osolíme. Do kastrolu dáme filé, podlijeme ho vodou a dusíme z každé strany deset minut. Poté fílé vyjmeme, natřeme hořčicí a přelijeme omáčkou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Rajčata
100 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
10 g
Filé rybí
260 g
Muškátový květ
2 g
Hořčice plnotučná 200 g
10 g
Zázvor mletý 20 g
2 g
Kari 25 g
6 g