Kategorie receptů
FILTRACE



Celerové hranolky

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
40 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Celer si očistíme a nakrájíme na hranolky (o něco tenčí než z brambor). Celerové hranolky pokapeme olejem, osolíme, promísíme a dáme na pečící papír. Pečeme na 180°C max. 30 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Celer
100 g
Celer
Celer
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 8,8g 4,4g
Cukry
Proteiny 1,4g 0,7g
Tuky 0,3g 0,2g
Vláknina
Energie 176Kj 88Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Olivový olej
14 g
Olivový olej
Olivový olej
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (7g)
Sacharidy 0,2g 0g
Cukry
Proteiny 0g 0g
Tuky 97g 6,8g
Vláknina
Energie 2583Kj 181Kj
Bez lepku Bez lepku