Kategorie receptů
Dušené kedlubny s jogurtem
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
25 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Pokrájenou cibuli nadrobno zpěníme na oleji, přidáme nakrájené kedlubny, okořeníme, osolíme, podlijeme a podusíme. Zalijeme jogurtem rozšlehaným s vodou a moukou a poté ještě chvíli povaříme. Posypeme pažitkou a podáváme s vařeným bramborem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
104 g
Kedlubna
640 g
Jedlá sůl
4 g
Pažitka
8 g
Chilli mleté
4 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
280 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Provensálské koření 15 g
4 g
Olej slunečnicový
60 g