Kategorie receptů
Karbanátek z celeru s ovesnými vločkami
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
27 g
Doba přípravy
45 minut
Postup přípravy
Oloupaný a nahrubo nastrouhaný celer podusíme s cibulkou. Z vloček a vody uvaříme kaši, kterou necháme vystydnout. Poté ji smícháme s celerem a osolíme dle chuti. Vložíme žloutek a z bílku ušlehaný tuhý sníh. Vše vmícháme postupně do směsi, z níž vytvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance a zvolna opékáme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Celer
50 g
Jedlá sůl
2 g
Strouhanka
20 g
Ovesné vločky jemně drcené 500 g
50 g
Olej slunečnicový
6 g