Kategorie receptů
Robi steak v hořčičné marinádě
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
22 g
Doba přípravy
15 minut
Postup přípravy
MARINÁDA: Kečup, hořčici, prolisovaný česnek, olej, sůl a koření smícháme dohromady. Kdo má rád ostřejší chuť, může přidat na kolečka nakrájenou chilli papričku. Robi plátky vyjmeme z obalu a rovnou dáme marinovat. Marinujeme i nakrájenou na kolečka cibuli. Marinujeme zhruba jednu hodinku. Poté grilujeme nebo opékáme na nepřilnavé pánvi.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
50 g
Česnek
5 g
Paprika červená chilli
1 g
Olivový olej
30 g
Hořčice kremžská 340 g
40 g
Garam masala 25 g
20 g
Robi plátky 200 g - polotovar
200 g