Kategorie receptů
FILTRACE



Vaječná omeleta s nivou a bazalkou

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
1 g
Doba přípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Rozpustíme si máslo na pánvičce, vlijeme rozmíchaná, mírně osolená vejce, necháme zapéci, posypeme nivou nakrájenou na kostičky a bazalkou, přeložíme na polovinu nebo zabalíme, krátce zapečeme v troubě a ihned podáváme.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Jihočeská Niva 50 % 110 g
12 g
Jihočeská Niva 50 % 110 g
Jihočeská Niva 50 % 110 g
Výrobce
MADETA a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (3g)
Sacharidy 0,6g 0g
Cukry 0,6g 0g
Proteiny 22g 0,7g
Tuky 29g 0,9g
Vláknina
Energie 1457Kj 44Kj
Bez lepku Bez lepku
Bazalka 10 g
4 g
Bazalka 10 g
Bazalka 10 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 48g 0,5g
Cukry 1,7g 0g
Proteiny 23g 0,2g
Tuky 4,1g 0g
Vláknina 38g 0,4g
Energie 979Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku
Krajanka máslo 250 g
8 g
Krajanka máslo 250 g
Krajanka máslo 250 g
Výrobce
ALIMPEX FOOD a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2g)
Sacharidy 0,7g 0g
Cukry 0,7g 0g
Proteiny 0,6g 0g
Tuky 82g 1,6g
Vláknina
Energie 3056Kj 61Kj
Bez lepku Bez lepku
Vejce
88 g
Vejce
Výrobce
Tesco Stores ČR a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (22g)
Sacharidy 0,1g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 13g 2,8g
Tuky 11g 2,5g
Vláknina 0g 0g
Energie 627Kj 138Kj
Bez lepku Bez lepku