Kategorie receptů
Rozkvetlé perníkové řezy
Počet ingrediencí
5
Počet porcí
20
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
1 hodina
Postup přípravy
Směs na přípravu těsta vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a připravíme podle návodu na obale. Těsto nalijeme na dva vymazané a moukou vysypané plechy. Plechy postupně vložíme do předehřáté trouby a pečeme. Upečené pláty perníků necháme vychladnout. Na přípravu náplně vyšleháme Créme Olé s mlékem podle návodu na obale. Vychladlý plát potřeme povidly, polovinou náplně a přiložíme druhý plát. Povrch potřeme zbylou náplní a uložíme do chladničky.
Vytisknout recept (PDF)Pitná voda nesycená
400 g
Perník 540 g
540 g
Créme Olé vanilka příchuť 50 g
100 g
Olej slunečnicový
120 g