Kategorie receptů
FILTRACE

Rozkvetlé perníkové řezy

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
20
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
1 hodina

Postup přípravy

Směs na přípravu těsta vysypeme do mísy, přidáme vodu, olej a připravíme podle návodu na obale. Těsto nalijeme na dva vymazané a moukou vysypané plechy. Plechy postupně vložíme do předehřáté trouby a pečeme. Upečené pláty perníků necháme vychladnout. Na přípravu náplně vyšleháme Créme Olé s mlékem podle návodu na obale. Vychladlý plát potřeme povidly, polovinou náplně a přiložíme druhý plát. Povrch potřeme zbylou náplní a uložíme do chladničky. 

Vytisknout recept (PDF)
Pitná voda nesycená
400 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Perník 540 g
540 g
Perník 540 g
Perník 540 g
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (27g)
Sacharidy 39g 11g
Cukry 18g 4,9g
Proteiny 4g 1,1g
Tuky 12g 3,2g
Vláknina
Energie 1192Kj 322Kj
Créme Olé vanilka příchuť 50 g
100 g
Créme Olé vanilka příchuť 50 g
Créme Olé vanilka příchuť 50 g
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 18g 0,9g
Cukry 12g 0,6g
Proteiny 2,8g 0,1g
Tuky 1,3g 0,1g
Vláknina
Energie 397Kj 20Kj
Olej slunečnicový
120 g
Olej slunečnicový
Olej slunečnicový
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (6g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 5,5g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 204Kj
Bez lepku Bez lepku
Tradiční švestková povidla 380 g
180 g
Tradiční švestková povidla 380 g
Tradiční švestková povidla 380 g
Výrobce
Ovocňák
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (9g)
Sacharidy 60g 5,4g
Cukry 58g 5,2g
Proteiny 1,4g 0,1g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina 4,6g 0,4g
Energie 1059Kj 95Kj
Bez lepku Bez lepku