Kategorie receptů
Kokosová srdíčka
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
15
Sacharidy na jednu porci
11 g
Doba přípravy
45 minut
Postup přípravy
Na vál prosijeme mouku (150 g), přidáme drobně nakrájené máslo a vše promneme. Přidáme žloutek, jogurt, kokos, sladidlo a skořici, rychle zpracujeme v těsto a necháme je v chladu půl hodiny odležet. Vyválíme je v plát na pomoučeném válu a vykrájíme srdíčka, která upečeme v horké troubě (220 °C). Vychladlá spojíme po dvou džemem.
Vytisknout recept (PDF)Dia Džem
120 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
12 g
Žloutek
28 g
Kokos strouhaný
20 g
Skořice mletá 40 g
2 g
Krajanka máslo 250 g
70 g
Špaldová mouka hladká 1 kg
170 g