Kategorie receptů
FILTRACE



Pusinky

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
50
Sacharidy na jednu porci
15 g
Doba přípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

10 bílků velmi pečlivě oddělíme od žloutků, přisypeme pískový cukr a vyšleháme v misce elektrickým šlehačem. Lžičkou nebo zdobičkou uděláme odpovídající tvary, dozdobíme nasekanými vlašskými nebo lískovými ořechy a pokládáme na plech pokrytý papírem na pečení. Sněhové vánoční cukroví pečeme nebo spíše sušíme v troubě při teplotě kolem 100 stupňů přibližně jednu hodinu.

Vytisknout recept (PDF)
Vlašské ořechy jádra
150 g
Vlašské ořechy jádra
Vlašské ořechy jádra
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (3g)
Sacharidy 7g 0,2g
Cukry 2,6g 0,1g
Proteiny 15g 0,5g
Tuky 65g 2g
Vláknina 6,7g 0,2g
Energie 2833Kj 85Kj
Bez lepku Bez lepku
Cukr krystal
750 g
Cukr krystal
Cukr krystal
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (15g)
Sacharidy 100g 15g
Cukry 100g 15g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 255Kj
Bez lepku Bez lepku
Vejce
500 g
Vejce
Výrobce
Tesco Stores ČR a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 0,1g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 13g 1,3g
Tuky 11g 1,1g
Vláknina 0g 0g
Energie 627Kj 63Kj
Bez lepku Bez lepku
Přihlášení
 
S tímto uživatelským jménem a heslem je možné se přihlásit na obou webových portálech diabetica.cz a celiatica.cz.