Kategorie receptů
Buřtguláš
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Nakrájenou cibulku zpěníme na sádle. Přidáme nakrájené špekáčky a osmahneme je. Přisypeme cca 2 polévkové lžíce papriky a vše promícháme. Přilijeme trošku horké vody z konvice a zamícháme. Po minutě přidáme na kostky nakrájené brambory a zalijeme vše horkou vodou. Opět promícháme a osolíme. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, kečup, kmínu a promícháme. Vaříme do změknutí brambor a případně zahustíme.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
680 g
Cibule volná
80 g
Česnek
3 g
Kmín celý
3 g
Sádlo
8 g
Majoránka 7 g
3 g
Paprika sladká 35 g
15 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Originál české kuřecí špekáčky 1 000 g
244 g
Ketchup Master se sušenými rajčaty 530 g
16 g