Kategorie receptů
FILTRACE

Buřty na pivu

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
1 hodina

Postup přípravy

Do pekáčku nalijeme pivo (lepší je černý). Přidáme kečup a očištěnou nakrájenou cibuli. Promícháme. Buřty podélně nařízneme asi do hloubky 1 cm a posypeme malinko tymiánem. Buřty položíme do pekáčku na cibuli a pečeme v předehřáté troubě na       200 °C, dokud není cibule měkká. To trvá klidně i 45 minut. Během pečení buřty obracíme.

Vytisknout recept (PDF)
Cibule volná
160 g
Cibule volná
Cibule volná
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (40g)
Sacharidy 9,4g 3,8g
Cukry
Proteiny 1,3g 0,5g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 175Kj 70Kj
Bez lepku Bez lepku
Pivo ležák světlý nefiltrovaný
400 g
Pivo ležák světlý nefiltrovaný
Pivo ležák světlý nefiltrovaný
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 2g 2g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,3g
Tuky 0g 0g
Vláknina
Energie 119Kj 119Kj
Tymián 10 g
1 g
Tymián 10 g
Tymián 10 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.25g)
Sacharidy 64g 0,2g
Cukry 1,7g 0g
Proteiny 9,1g 0g
Tuky 7,4g 0g
Vláknina 37g 0,1g
Energie 1159Kj 3Kj
Bez lepku Bez lepku
Originál české kuřecí špekáčky 1 000 g
200 g
Originál české kuřecí špekáčky 1 000 g
Originál české kuřecí špekáčky 1 000 g
Výrobce
Vodňanská drůbež, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (50g)
Sacharidy 1,3g 0,7g
Cukry 0g 0g
Proteiny 14g 7g
Tuky 28g 14g
Vláknina
Energie 1296Kj 648Kj
Bez lepku Bez lepku
BIO Ketchup 530 g
160 g
BIO Ketchup 530 g
BIO Ketchup 530 g
Výrobce
SPAK Foods s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (40g)
Sacharidy 23g 9,2g
Cukry 21g 8,4g
Proteiny 1,6g 0,6g
Tuky 0,2g 0,1g
Vláknina 1,6g 0,6g
Energie 463Kj 185Kj
Bez lepku Bez lepku