Kategorie receptů
FILTRACE



Pečená husí stehna

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
165 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Husí stehna osolíme a okmínujeme a necháme přes noc v lednici. Druhý den je necháme asi hodinu při pokojové teplotě. Pak je vložíme do pekáčku a přikryjeme poklopem a pečeme při teplotě 160 stupňů asi dvě hodiny. Poté do omastku přidáme rozkrojené jablko. Za občasného podlévání pečeme ještě asi 45 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl
4 g
Jedlá sůl
Jedlá sůl
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Kmín celý
4 g
Kmín celý
Kmín celý
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 58g 0,6g
Cukry
Proteiny 12g 0,1g
Tuky 13g 0,1g
Vláknina
Energie 1683Kj 17Kj
Bez lepku Bez lepku
Husí stehno
300 g
Husí stehno
Husí stehno
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (75g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny 20g 15g
Tuky 21g 16g
Vláknina
Energie 1169Kj 877Kj
Bez lepku Bez lepku
Jablka červená
72 g
Jablka červená
Jablka červená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (18g)
Sacharidy 15g 2,7g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,1g
Tuky 0,4g 0,1g
Vláknina
Energie 239Kj 43Kj
Bez lepku Bez lepku