Kategorie receptů
FILTRACE



Pečené kachní čtvrtky

Počet ingrediencí
1
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
1 g
Doba přípravy
30 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Kachní čtvrtky vyndáme z obalu a dáme na plech. Vložíme plech do trouby a pečeme do zlatova.

Vytisknout recept (PDF)
Kachní čtvrtky Sous-vide 800 g
200 g
Kachní čtvrtky Sous-vide 800 g
Kachní čtvrtky Sous-vide 800 g
Výrobce
Vodňanská drůbež, a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 1g 1g
Cukry 0,5g 0,5g
Proteiny 12g 12g
Tuky 17g 17g
Vláknina
Energie 850Kj 850Kj
Bez lepku Bez lepku