Kategorie receptů
Krůta po italsku
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
9 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Na vymazaný pekáč máslem poklademe nakrájenou cibuli a rajčata na kolečka. Přidáme čerstvou bazalku, oregano (může být i sušené) a dva stroužky česneku nasekaného na jemno. Osolené krůtí maso položíme na směs podlejeme a pečeme při mírném žáru cca 35 minut. Hotový pokrm dochutíme čerstvě mletým pepřem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Rajčata
160 g
Česnek
10 g
Jedlá sůl
2 g
Krůtí maso
180 g
Bazalka čerstvá
10 g
Oregano 10 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g