Kategorie receptů
Bábovka z kuřete
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
36 g
Doba přípravy
60 minut
Postup přípravy
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a smažíme na oleji s nakrájenou cibulí a worcestrovou omáčkou. Mírně podlijeme vodou. Až je maso měkké, umeleme ho. Do šťávy přidáme rýži, přilijeme vodu a dusíme. Hotovou rýži dáme do vymaštěné bábovkové formy. Na rýži dáme umleté maso a na povrch dáme opět rýži. Zapečeme v troubě na mírném ohni. Poté bábovku vyklopíme a ozdobíme zeleninou.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
2 g
Kuřecí maso
200 g
Rýže parboiled 400 g
84 g
Worchesterová omáčka 185 ml
10 g
Olej slunečnicový
12 g