Kategorie receptů
Čína
Počet ingrediencí
16
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
11 g
Doba přípravy
25 minut
Postup přípravy
Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky. Kuřecí nudličky obalíme ve škrobové moučce a zprudka orestujeme na pánvi s malým množstvím rozpáleného rostlinného oleje cca 6-8 minut. Opečené maso vyjmeme a do výpeku na pánvi dáme zeleninu. Přidáme drcený česnek a dochutíme kořením. Zeleninu restujeme do změknutí. Poté do zeleniny vrátíme opečené maso, krátce prohřejeme a dochutíme sójovou omáčkou.
Vytisknout recept (PDF)Paprika červená
50 g
Pórek
60 g
Zelí bílé
60 g
Česnek
4 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Kuřecí maso
360 g
Žampión zahradní 500 g
50 g
Zázvor mletý 20 g
2 g
Koření na čínu 25 g
2 g
Bio Kukuřičný škrob, bez lepku 200 g
20 g
Sójová omáčka 170 ml
20 g
Zlatá kukuřice 425 ml
30 g
Hrášek 425 ml
30 g
Zelené fazolky Vapeur 250 g
30 g
Olej slunečnicový
68 g