Kategorie receptů
Kuřecí maso s ananasem
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
15 g
Doba přípravy
30-40 minut
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a osolíme. Promícháme s moukou a bílky. Opečeme na mírně rozehřátem oleji. Na pánev vložíme nakrájený ananas, mandle, zalijeme připraveným vývarem a podusíme. K podušenému ananasu přidáme opečené kuřecí kousky, dochutíme solí, vínem a jemně zahustíme moukou. Porce při podávání ozdobíme nasekanou pažitkou.
Vytisknout recept (PDF)Kuřecí maso
320 g
Bílek
40 g
Ananas plátky v mírně sladkém nálevu
240 g
Mandle jádra 200 g
60 g
Dezertní víno
100 g
Pažitka
20 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Olej slunečnicový
16 g