Kategorie receptů
Kuřecí plátek s broskví
Počet ingrediencí
7
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
45 minut

Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme, osolíme, osmahneme na oleji, přidáme asi 2/3 másla a chvíli podusíme. Na zbylém másle prohřejeme plátky ovoce a zalijeme vínem. Podušené maso ozdobíme ovocem, podlijeme zbylou šťávou a posypeme posekanými jádry ořechů.
Vytisknout recept (PDF)Jedlá sůl
4 g
Kuřecí maso
400 g
Chardonnay pozdní sběr víno polosuché bílé 0,75 l
40 g
Vlašské ořechy jádra
8 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
16 g
Broskve půlené ve sladkém nálevu 500 g
80 g