Kategorie receptů
Skopové maso na majoránce
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
17 g
Doba přípravy
60 minut
Postup přípravy
Maso uvaříme v osolené vodě s celým pepřem a s kořenovou zeleninou. Poté maso vyndáme a vychladlé rozkrojíme. Na oleji osmahneme mouku, přilijeme vývar z masa, promícháme a povaříme. Přidáme rozmačkaný česnek a majoránku. Ke konci přilijeme bílý jogurt na zjemnění, přisolíme a omáčku nalijeme na maso. Podáváme s vařeným bramborem.
Vytisknout recept (PDF)Mrkev
30 g
Česnek
20 g
Petržel
20 g
Celer
30 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
100 g
Skopové maso
200 g
Majoránka 7 g
3 g
Pepř černý celý 20 g
2 g
Olej slunečnicový
8 g