Kategorie receptů
Hamburger s hermelínem
Počet ingrediencí
13
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
35 minut
Postup přípravy
Nejprve připravíme marinádu. Olej smícháme s bylinkami, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Touto marinádou hermelín potřeme a zabalíme do alobalu. Vložíme na gril červenou papriku spolu s hermelínem a slaninou. Ugrilujeme a z papriky sundáme slupku. Připravíme bulku, kterou můžeme dát též na gril a zlehka ji ohřejeme do křupava. Obložíme ji salátem, slaninou, šalotkou nebo cibulí, paprikou a hermelínem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Paprika červená
100 g
Česnek
2 g
Salát hlávkový
80 g
Jedlá sůl
2 g
Rozmarýn čerstvý 18 g
1 g
Tymián čerstvý
1 g
Oregáno drcené
1 g
Olivový olej
5 g
Hermelín
50 g
Celozrnná žemle
55 g
Váhalova slanina 1,5 kg
20 g