Kategorie receptů
Hamburgery s trhaným vepřovým masem
Počet ingrediencí
16
Počet porcí
6
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
25 minut
Postup přípravy
V menší misce smícháme zakysanou smetanu s majonézou (5 PL). Do směsi prolisujeme česnek (5 stroužků), osolíme, opepříme a dochutíme nasekaným koprem a pořádně promícháme. Po té připravíme maso. Trhané vepřové maso vyndáme z obalu, dáme i se šťávou do menšího skleněného pekáčku, zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě po dobu 25 minut. Po ohřátí maso natrháme dvěma vidličkami. Bulky rozkrojíme, dáme na tři minutky orestovat do trouby nebo na pánev, aby lehce zhnědly. Obě poloviny potřeme dipem a pak na spodní nandáme trhané vepřové maso, restovanou cibulku zkaramelizovanou s medu), orestovanou slaninu a žampiony, salát, 3 plátky rajčete a okurky a volské okem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
150 g
Okurka hadovka
100 g
Rajčata
100 g
Česnek
10 g
Salát hlávkový
100 g
Vejce
270 g
Kopr
5 g
Žampión zahradní 500 g
50 g
Celozrnná žemle
300 g
Váhalova slanina 1,5 kg
50 g
Pepř černý mletý 20 g
1 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Majonéza 50% 100 ml sáček
36 g
Kysaná smetana pochoutková 16% 200 g
150 g
Trhané vepřové 300 g
90 g