Kategorie receptů
Segedínský guláš
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
60 minut
Postup přípravy
Na polovině dávky tuku zpěníme cibulku a přidáme mletou papriku a přilijeme vodu. Přidáme nakrájené maso, sůl a kmín. Dusíme do poloměkka a přidáme nakrájené kysané zelí. Připravíme zásmažku - do zbylého tuku přidáme mouku. Vmícháme do guláše, přilijeme mléko a dusíme doměkka.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
12 g
Kmín celý
0.4 g
Vepřové maso (kotlety)
360 g
Jihočeské mléko lahodné polotučné 1,5% 1 l
80 g
Kysané zelí efko 500 g. Připraveno k servírování!
280 g
Pitná voda nesycená
200 g
Paprika sladká 35 g
4 g
Olej slunečnicový
24 g