Kategorie receptů
Brazilská polévka
Počet ingrediencí
11
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
7 g
Doba přípravy
60 minut
Postup přípravy
Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji a krátce osmahneme s pokrájeným masem. Podlijeme trochou vývaru z masoxu, osolíme a dusíme. K měkkému masu přidáme fazolky, proužky zelené papriky, zalijeme vývarem, přidáme kmín, majoránku a vaříme doměkka.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
100 g
Fazolky zelené
100 g
Paprika zelená
100 g
Jedlá sůl
4 g
Kmín celý
2 g
Hovězí zadní
180 g
Hovězí bujón
56 g
Pitná voda nesycená
2000 g
Majoránka 7 g
4 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g