Kategorie receptů
Mexická polévka
Počet ingrediencí
15
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
27 g
Doba přípravy
40 minut
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibuli. Přidáme vodu s bujónem, mrkev, rajčata, koření, česnek, fazole a povaříme. Osolíme a ozdobíme zakysanou smetanou.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
200 g
Mrkev
300 g
Rajčata
300 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Olivový olej
26 g
Fazole červené v sladkokyselém nálevu 420 g
200 g
Chilli mleté
4 g
Jihočeská zakysaná smetana 18 % 180 g
100 g
Kuřecí bujón
29 g
Bobkový list 5 g
0.4 g
Pitná voda nesycená
1500 g
Česnek sušený granulovaný 25 g
10 g
Kmín římský 30 g
1 g
Koriandr celý 20 g
4 g