Kategorie receptů
Polévka z fazolí a králičího masa
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
19 g
Doba přípravy
45 minut
Postup přípravy
Fazole necháme přes noc namočené ve studené vodě a uvaříme je doměkka. Maso z králíka nakrájíme na kousky a spaříme horkou vodou. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme mouku, vodu a chvíli vaříme. Vložíme maso, přidáme sůl, pepř, ocet a rajský protlak. Vaříme až je maso měkké. Pak přidáme fazole, dokořeníme a přidáme pažitku.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Králičí plec+hruď 1 kg
50 g
Pažitka
40 g
Ocet kvasný lihový 1 l
20 g
Pitná voda nesycená
500 g
Pepř černý mletý 20 g
0.8 g
Podravka natur přísada do jídel 150 g
15 g
Lagris fazole bílá malá 500 g
60 g
Olej slunečnicový
18 g
Špaldová mouka hladká 1 kg
10 g