Kategorie receptů
Toskánská polévka
Počet ingrediencí
13
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
16 g
Doba přípravy
60 minut
Postup přípravy
Fazole necháme 24 hodin namočené, poté vodu vyměníme a poté vaříme asi 1,5 hodiny do změknutí. Na oleji osmahneme na kostky pokrájenou cibuli. Přidáme mrkev, celer a česnek. Zalijeme vodou, přidáme bujón, koření a krátce povaříme. Jakmile zelenina změkne, přidáme rajčata a opět krátce povaříme. Vmícháme špenát, uvařené fazole a bazalku. Osolíme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Mrkev
60 g
Špenát porcovaný hluboce zmrazený 400 g
40 g
Česnek
6 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Olivový olej
24 g
Celer řapíkatý
50 g
Zeleninový bujón 6x10 g
24 g
Bobkový list 5 g
1 g
Bazalka 10 g
4 g
Tymián 10 g
2 g
Podravka rajčata krájená loupaná 400 g
400 g