Kategorie receptů
Vařený hovězí kotlík
Počet ingrediencí
17
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
120 minut
Postup přípravy
Hovězí přední s kostí dáme do vody (cca 1,5l ) s veškerým kořením, bylinkami, celou cibulí, rajčaty a česnekem na plátky vařit jako polévku. Po hodině přidáme očištěnou kořenovou zeleninu a pórek. Až maso a zelenina změkne, vše vyjmeme nakrájíme na libovolné kusy a vložíme zpět do vývaru. Výsledný produkt by měla být hustá polévka plná zeleniny a masa.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
20 g
Mrkev
50 g
Pórek
50 g
Rajčata
50 g
Česnek
10 g
Petržel
60 g
Celer
50 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Petrželová nať
10 g
Zázvor čerstvý
10 g
Tymián čerstvý
10 g
Hovězí přední
190 g
Nové koření celé 30 g
5 g
Libeček drcený
5 g
Bobkový list 5 g
0.4 g
Pepř černý celý 20 g
5 g