Kategorie receptů
FILTRACE



Ananasový džem s vanilkou

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
50
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Do většího hrnce vložíme ananas, oloupaný a nakrájený na kousky, s vanilkovým cukrem a dobře promícháme s ovocným želírovacím cukrem. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 3 minuty. Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Uzavřeme víčky, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Vytisknout recept (PDF)
Ananas
500 g
Ananas
Ananas
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 12g 1,2g
Cukry
Proteiny 0,5g 0,1g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 197Kj 20Kj
Bez lepku Bez lepku
Vanilkový cukr Dia 40 g
40 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
Vanilkový cukr Dia 40 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.8g)
Sacharidy 98g 0,8g
Cukry 97g 0,8g
Proteiny 0,1g 0g
Tuky 0,3g 0g
Vláknina 0,6g 0g
Energie 1686Kj 13Kj
Bez lepku Bez lepku
Želírovací cukr se stévií 250 g
250 g
Želírovací cukr se stévií 250 g
Želírovací cukr se stévií 250 g
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 35g 1,8g
Cukry 31g 1,6g
Proteiny 0,7g 0g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 591Kj 30Kj
Bez lepku Bez lepku
Přihlášení
 
S tímto uživatelským jménem a heslem je možné se přihlásit na obou webových portálech diabetica.cz a celiatica.cz.