Zavřít reklamu
Kategorie receptů
FILTRACE



Borůvkový džem

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
100
Sacharidy na jednu porci
2 g
Doba přípravy
45 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Ve velkém hrnci rozmixujeme borůvky. Přidáme želírovací ovocný cukr, vodu a důkladně promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme minimálně 3 minuty. Případnou pěnu odebereme a ihned plníme až po okraj do připravených sklenic. Uzavřeme víčky, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Vytisknout recept (PDF)
Pitná voda nesycená
120 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Borůvky
700 g
Borůvky
Borůvky
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (7g)
Sacharidy 13g 0,9g
Cukry
Proteiny 0,7g 0g
Tuky 0,7g 0g
Vláknina
Energie 234Kj 16Kj
Bez lepku Bez lepku
Želírovací cukr se stévií 250 g
250 g
Želírovací cukr se stévií 250 g
Želírovací cukr se stévií 250 g
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (2.5g)
Sacharidy 35g 0,9g
Cukry 31g 0,8g
Proteiny 0,7g 0g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 591Kj 15Kj
Bez lepku Bez lepku