Kategorie receptů
FILTRACE



Bramborové hranolky do trouby dlouhé

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
12 g
Doba přípravy
5 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se vzájemně hranolky nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 15-20 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomeneme průběžně prohazovat.

Vytisknout recept (PDF)
Aviko Super Long hranolky 600 g, 750 g
45 g
Aviko Super Long hranolky 600 g, 750 g
Aviko Super Long hranolky 600 g, 750 g
Výrobce
Aviko
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (45g)
Sacharidy 26g 12g
Cukry 0,5g 0,2g
Proteiny 2,5g 1,1g
Tuky 4,9g 2,2g
Vláknina 2,5g 1,1g
Energie 696Kj 313Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej ve spreji 190 ml
0.3 g
Olej ve spreji 190 ml
Olej ve spreji 190 ml
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.3g)
Sacharidy 0,5g 0g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 0,5g 0g
Tuky 53g 0,2g
Vláknina 0,5g 0g
Energie 1962Kj 6Kj
Bez lepku Bez lepku