Kategorie receptů
FILTRACE

Bramborové hranolky do trouby vlnkované

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
33 g
Doba přípravy
5 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se vzájemně hranolky nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 15-20 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomene průběžně prohazovat.

Vytisknout recept (PDF)
Aviko Zig Zag hranolky 450 g, 750 g, 1000 g, 1500 g
130 g
Aviko Zig Zag hranolky 450 g, 750 g, 1000 g, 1500 g
Aviko Zig Zag hranolky 450 g, 750 g, 1000 g, 1500 g
Výrobce
Aviko
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (130g)
Sacharidy 25g 33g
Cukry 0,8g 1g
Proteiny 2,5g 3,3g
Tuky 4,5g 5,9g
Vláknina 2,8g 3,6g
Energie 654Kj 850Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej ve spreji 190 ml
0.5 g
Olej ve spreji 190 ml
Olej ve spreji 190 ml
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 0,5g 0g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 0,5g 0g
Tuky 53g 0,3g
Vláknina 0,5g 0g
Energie 1962Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku