Kategorie receptů
FILTRACE

Bramborové krokety

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
26 g
Doba přípravy
5 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se vzájemně krokety nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 15-20 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomeneme průběžně prohazovat. Také lze připravit na pánvi - hotové za 10-15 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Aviko krokety noisettes 1000 g, 600 g
92 g
Aviko krokety noisettes 1000 g, 600 g
Aviko krokety noisettes 1000 g, 600 g
Výrobce
Aviko
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (92g)
Sacharidy 28g 26g
Cukry 0,5g 0,5g
Proteiny 2,5g 2,3g
Tuky 5,5g 5,1g
Vláknina 2,5g 2,3g
Energie 735Kj 676Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej ve spreji 190 ml
0.5 g
Olej ve spreji 190 ml
Olej ve spreji 190 ml
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 0,5g 0g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 0,5g 0g
Tuky 53g 0,3g
Vláknina 0,5g 0g
Energie 1962Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku