Kategorie receptů
FILTRACE

Bulgur

Počet ingrediencí
3
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
25 minut

Postup přípravy

Bulgur zalijeme vařící vodou, osolíme, povaříme 2 minuty a pak necháme dojít asi 20 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl
1 g
Jedlá sůl
Jedlá sůl
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesycená
100 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Bulgur středně hrubý 750 g
47 g
Bulgur středně hrubý 750 g
Bulgur středně hrubý 750 g
Výrobce
BONAVITA, spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (47g)
Sacharidy 73g 34g
Cukry 0,8g 0,4g
Proteiny 12g 5,6g
Tuky 1,8g 0,8g
Vláknina 6,9g 3,2g
Energie 1567Kj 736Kj