Kategorie receptů
FILTRACE

Fazolky dušené

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
23 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Čerstvé, nebo i zmrazené fazolky drobně nakrájíme, osolíme, podlijeme vodou a dusíme. Uvařené fazolky zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a necháme povařit. Okořeníme špetkou pepře a čerstvým koprem.

Vytisknout recept (PDF)
Fazolky zelené
210 g
Fazolky zelené
Fazolky zelené
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (105g)
Sacharidy 7,6g 8g
Cukry
Proteiny 2,4g 2,5g
Tuky 0,2g 0,2g
Vláknina
Energie 163Kj 171Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Kopr
20 g
Kopr
Kopr
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (10g)
Sacharidy 14g 1,4g
Cukry
Proteiny 2,6g 0,3g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 276Kj 28Kj
Bez lepku Bez lepku
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Pepř černý mletý 20 g
Pepř černý mletý 20 g
Výrobce
BENKOR s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 64g 0,6g
Cukry 0,6g 0g
Proteiny 10g 0,1g
Tuky 3,3g 0g
Vláknina 25g 0,3g
Energie 1054Kj 11Kj
Bez lepku Bez lepku
Hladká mouka
34 g
Hladká mouka
Hladká mouka
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (17g)
Sacharidy 74g 13g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 12g 2g
Tuky 1,1g 0,2g
Vláknina 1g 0,2g
Energie 1501Kj 255Kj
Bez lepku Bez lepku