Kategorie receptů
FILTRACE



Jogurtový dip

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Do bílého jogurtu dáme posekaná jarní cibulka, sůl a prolisovaný česnek.

Vytisknout recept (PDF)
Česnek
1 g
Česnek
Česnek
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 28g 0,1g
Cukry
Proteiny 1,8g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 2,1g 0g
Energie 494Kj 2Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl vakuová 1 kg
3 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.5g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Cibulka jarní
30 g
Cibulka jarní
Cibulka jarní
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (15g)
Sacharidy 3,1g 0,5g
Cukry
Proteiny 2,1g 0,3g
Tuky 0,5g 0,1g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 99Kj 15Kj
Bez lepku Bez lepku
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
150 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
Výrobce
Mlékárna Valašské Meziříčí
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (75g)
Sacharidy 5g 3,8g
Cukry 5g 3,8g
Proteiny 4,3g 3,2g
Tuky 3,1g 2,3g
Vláknina 0g 0g
Energie 273Kj 205Kj
Bez lepku Bez lepku