Kategorie receptů
FILTRACE



Noky

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
27 g
Doba přípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Podle základního návodu na přípravu bramborových noků uvaříme noky z 200 g směsi na bramborové těsto. Směs zalijeme vodu a zamícháme. Necháme asi 5-10 minut odležet a důkladně prohněteme. Tvarujeme noky a vaříme v mírně osolené vodě podle velikosti 4-6 minut.

Vytisknout recept (PDF)
Směs na bramborové těsto 400 g
111 g
Směs na bramborové těsto 400 g
Směs na bramborové těsto 400 g
Výrobce
NOMINAL cz obchodní, s.r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (37g)
Sacharidy 74g 27g
Cukry 0,4g 0,1g
Proteiny 5,8g 2,1g
Tuky 1,7g 0,6g
Vláknina 6,4g 2,4g
Energie 1420Kj 525Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesycená
150 g
Pitná voda nesycená
Pitná voda nesycená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Dle nařízení EU č. 1169/2011 není výrobce povinen zveřejnit nutriční hodnoty.

Přihlášení
 
S tímto uživatelským jménem a heslem je možné se přihlásit na obou webových portálech diabetica.cz a celiatica.cz.