Kategorie receptů
FILTRACE



Original Bramborové hranolky do trouby

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
1
Sacharidy na jednu porci
36 g
Doba přípravy
5 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Nasypeme na plech s pečicím papírem v jedné vrstvě, aby se vzájemně hranolky nepřekrývaly, do středu trouby, pečeme při 220°C 15-20 minut dokřupava. Při horkovzdušném režimu snížíme teplotu na 200°C a zkrátíme čas. V polovině pečení prohodíme. Výrobce nemá přípravu v horkovzdušné fritéze na obalu, ale jemně stříknuté olejem ve spreji na 10 minut při 180°C vyjdou skvěle křupavé. Nezapomene průběžně prohazovat.

Vytisknout recept (PDF)
Aviko Original hranolky 450 g, 1500 g, 750 g
150 g
Aviko Original hranolky 450 g, 1500 g, 750 g
Aviko Original hranolky 450 g, 1500 g, 750 g
Výrobce
Aviko
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (150g)
Sacharidy 24g 36g
Cukry 0,5g 0,8g
Proteiny 2,5g 3,8g
Tuky 4g 6g
Vláknina 2,5g 3,8g
Energie 610Kj 915Kj
Bez lepku Bez lepku
Olej ve spreji 190 ml
0.5 g
Olej ve spreji 190 ml
Olej ve spreji 190 ml
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 0,5g 0g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 0,5g 0g
Tuky 53g 0,3g
Vláknina 0,5g 0g
Energie 1962Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku