Kategorie receptů
FILTRACE

Vařená rýže

Počet ingrediencí
2
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
28 g
Doba přípravy
25 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Rýže jeden díl, voda dva díly. Přivést k bodu varu, přikryté pokličkou, pak plotýnku vypnout a nechat 25 minut. Pokličku nikdy nezvednout. Pokud po této době není rýže dostatečně měkká, můžete přidat 1 lžíci vody a opět přivést do varu a vypnout, ponechat přikryté 5 minut. Rýže je perfektně uvařená, nepřilepená k hrnci a ušetříte tepelnou energii.

Vytisknout recept (PDF)
Jedlá sůl vakuová 1 kg
1 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (0.5g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Rýže parboiled 400 g
68 g
Rýže parboiled 400 g
Rýže parboiled 400 g
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (34g)
Sacharidy 83g 28g
Cukry 0,4g 0,1g
Proteiny 6,8g 2,3g
Tuky 0,4g 0,1g
Vláknina
Energie 1540Kj 524Kj
Bez lepku Bez lepku