Kategorie receptů
Bruschetta se sardinkami
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
36 g
Doba přípravy
20 minut
Postup přípravy
- Plátky bagetky opečeme z obou stran. Pokapeme olivovým olejem a potřeme 2 lžičkami krájených rajčat. Na rajčata poklademe 2-3 lístky rukoly a potom kousek sardinky. Lehce posypeme kaparami. Celé to přelejeme směsí vytvořenou z petrželové natě, prolisovaného česneku a olivového oleje, osolíme a opepříme. Opečenou bagetku můžeme potřít česnekem.
Česnek
2 g
Jedlá sůl
2 g
Petrželová nať
4 g
Olivový olej
20 g
Kapary efko 105 ml
10 g
Bageta špaldová 120 g
140 g
Sardinky v olivovém oleji 120 g SUN & SEA
240 g
Pepř černý mletý 20 g
4 g
Rukola praná
50 g