Kategorie receptů
Filé z Aljašky s královskou zeleninou
Počet ingrediencí
8
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
4 g
Doba přípravy
30 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Královskou zeleninovou směs orestujeme na másle a dochutíme solí. Porce filé rozmrazíme a osušíme papírovou utěrkou, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou. Na porce dáme plátky rajčat, které dochutíme olivovým olejem a zapečeme v předehřáté troubě při teplotě 150° C po dobu cca 15-20 minut.
Vytisknout recept (PDF)Rajčata
70 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
5 g
Citróny
20 g
Olivový olej
7 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
20 g
Pepř černý mletý 20 g
3 g
Filé z Aljašky 400 g
400 g