Kategorie receptů
Guláš z kapra s hráškem
Počet ingrediencí
12
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
20 g
Doba přípravy
60 minut
Postup přípravy
Kapra očistíme, stáhneme z kůže a nakrájíme na větší kousky. Pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme asi 30 minut odležet. Kapra poté osušíme, obalíme v mouce a osmahneme na oleji. Kapra vyndáme a na zbylém oleji osmahneme nakrájenou cibuli, na kousky nakrájenou šunku, sladkou mletou papriku, hrášek a kečup. Kapra dáme zpět, podlijeme vývarem a dusíme.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
60 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Citróny
20 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
200 g
Dušená šunka kulatá 2,1 kg
20 g
Hovězí bujón
20 g
Paprika sladká 35 g
6 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g
Hrášek 350 g
60 g
Olej slunečnicový
10 g
Mouka hladká 1 000 g
20 g