Kategorie receptů
FILTRACE

Kapr pečený s porkem v alobalu

Počet ingrediencí
6
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
6 g
Doba přípravy
45 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Očištěného kapra osolíme, okmínujeme, pokapeme citronem a zabalíme společně s nakrájeným pórkem a kouskem másla do alobalu. Vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a dusíme.

Vytisknout recept (PDF)
Pórek
70 g
Pórek
Pórek
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (35g)
Sacharidy 9,4g 3,3g
Cukry
Proteiny 1,8g 0,6g
Tuky 0,2g 0,1g
Vláknina
Energie 184Kj 64Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl vakuová 1 kg
2 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Kmín celý
2 g
Kmín celý
Kmín celý
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 58g 0,6g
Cukry
Proteiny 12g 0,1g
Tuky 13g 0,1g
Vláknina
Energie 1683Kj 17Kj
Bez lepku Bez lepku
Citróny
30 g
Citróny
Citróny
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (15g)
Sacharidy 11g 1,7g
Cukry
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina
Energie 163Kj 24Kj
Bez lepku Bez lepku
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
240 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (120g)
Sacharidy 0,1g 0,1g
Cukry
Proteiny 16g 19g
Tuky 4,2g 5g
Vláknina
Energie 444Kj 533Kj
Bez lepku Bez lepku
Jihočeské máslo 82 % 250 g
8 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
Jihočeské máslo 82 % 250 g
Výrobce
MADETA a.s.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (4g)
Sacharidy 0,8g 0g
Cukry 0,8g 0g
Proteiny 0,8g 0g
Tuky 82g 3,3g
Vláknina
Energie 3061Kj 122Kj
Bez lepku Bez lepku