Kategorie receptů
Lososové karbanátky
Počet ingrediencí
9
Počet porcí
3
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
30 minut
Postup přípravy
Do mísy vložíme namletý filet z lososa, strouhanku, nakrájenou jarní cibulku, červenou cibuli a rozklepneme vejce. Osolíme, opepříme, přidáme lžičku koření na ryby a promícháme. Ze směsi vytvarujeme karbanátky a necháme je chvíli odležet. Karbanátky smažíme na rozpálené pánvi 3 minuty z každé strany, servírujeme společně se salátem.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
40 g
Vejce
50 g
Jedlá sůl
4 g
Cibulka jarní
100 g
Strouhanka
120 g
Sádlo
20 g
Losos obecný 250 g
320 g
Pepř černý mletý 20 g
2 g