Kategorie receptů
Rybí kari
Počet ingrediencí
6
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
8 g
Doba přípravy
35 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Velké kousky rybího masa zalijeme bílým jogurtem a necháme v lednici hodinu odpočinout. Nasekanou cibulku orestujeme na oleji dozlatova. Do hluboké teflonové pánve vložíme rybu s jogurtem, cibuli, okořeníme přípravkem Kari indické, osolíme a opatrně promícháme. Na mírném plameni dusíme až je ryba měkká. Vhodná příloha je rýže, brambory či pečivo.
Vytisknout recept (PDF)Cibule volná
120 g
Jedlá sůl
4 g
Kapr půlka s kůží čerstvá chlazená
500 g
Olivový olej
20 g
Jihočeský jogurt bílý min. 25% 200 g
200 g