Kategorie receptů
Zapečené filé s lilkem a rajčaty
Počet ingrediencí
10
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
34 g
Doba přípravy
45 minut
Bez lepku
Postup přípravy
Oloupeme a nakrájíme brambory na kostičky, lilek a rajčata na plátky. Vše ledabyle vložíme na pekáč vymazaný olivovým olejem. Přidáme nasekané bylinky, sůl, pepř a dobře promícháme. Do směsi vložíme libovolně osolené a okmínované filé. Pečeme na 150 stupňů 30 minut.
Vytisknout recept (PDF)Brambory
280 g
Lilek
130 g
Rajčata
200 g
Jedlá sůl
2 g
Kmín celý
2 g
Petrželová nať
5 g
Tymián čerstvý
5 g
Libeček drcený
5 g
Olivový olej
26 g