Kategorie receptů
FILTRACE

Hlávkový salát se slaninou

Počet ingrediencí
4
Počet porcí
4
Sacharidy na jednu porci
3 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Hlávkový salát opláchneme a nakrájíme. Připravíme si zálivku z vody, octu, soli a promícháme. Zálivku necháme vychladnout v lednici. Po vychlazení salát pokapeme zálivkou a přidáme osmaženou slaninu nakrájenou na kostičky.

Vytisknout recept (PDF)
Salát hlávkový
400 g
Salát hlávkový
Salát hlávkový
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (100g)
Sacharidy 2,8g 2,8g
Cukry
Proteiny 1,3g 1,3g
Tuky 0,2g 0,2g
Vláknina
Energie 71Kj 71Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl vakuová 1 kg
4 g
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Jedlá sůl vakuová 1 kg
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku
Ocet kvasný lihový 1 l
20 g
Ocet kvasný lihový 1 l
Ocet kvasný lihový 1 l
Výrobce
Kávoviny akciová společnost
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (5g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina
Energie 50Kj 3Kj
Bez lepku Bez lepku
Váhalova slanina 1,5 kg
36 g
Váhalova slanina 1,5 kg
Váhalova slanina 1,5 kg
Výrobce
VÁHALA a spol. s r.o.
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (9g)
Sacharidy 0,5g 0g
Cukry 0,5g 0g
Proteiny 13g 1,2g
Tuky 26g 2,3g
Vláknina
Energie 1176Kj 106Kj
Bez lepku Bez lepku