Kategorie receptů
FILTRACE



Jablečný salát s kedlubnou

Počet ingrediencí
5
Počet porcí
2
Sacharidy na jednu porci
14 g
Doba přípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup přípravy

Oloupeme jablka a kedlubny a nastrouháme na hrubém struhadle. Přelijeme bílým jogurtem, přidáme sůl a petrželku. Necháme v lednici vychladit.

Vytisknout recept (PDF)
Kedlubna
120 g
Kedlubna
Kedlubna
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (60g)
Sacharidy 6,2g 3,7g
Cukry
Proteiny 2,1g 1,3g
Tuky 0,2g 0,1g
Vláknina
Energie 138Kj 83Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá sůl
2 g
Jedlá sůl
Jedlá sůl
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku
Petrželová nať
3 g
Petrželová nať
Petrželová nať
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (1.5g)
Sacharidy 9g 0,1g
Cukry
Proteiny 3,7g 0,1g
Tuky 1g 0g
Vláknina
Energie 230Kj 3Kj
Bez lepku Bez lepku
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
40 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
Bílý jogurt z Valašska 3% 150 g
Výrobce
Mlékárna Valašské Meziříčí
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (20g)
Sacharidy 5g 1g
Cukry 5g 1g
Proteiny 4,3g 0,9g
Tuky 3,1g 0,6g
Vláknina 0g 0g
Energie 273Kj 55Kj
Bez lepku Bez lepku
Jablka červená
120 g
Jablka červená
Jablka červená
Výrobce
Potraviny bez dodavatele
Nutriční hodnoty na: 100g Porce (60g)
Sacharidy 15g 9g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,2g
Tuky 0,4g 0,2g
Vláknina
Energie 239Kj 143Kj
Bez lepku Bez lepku